Målat..

Idag har jag målat stolar. Woah, riktigt tidskrävande. :( Är så otroligt trött, orkar knappt stanna vaken ): Kollar just nu på lyxfällan, ganska tråkigt faktiskt, får rage på rösterna. TYYYST JAG MÅSTE KONCENTRERA MIG PÅ DATORN MOTHERFUCKERS

- Danu

Skitlärare..

Usch usch usch. Dålig dag.. igen. Jag satt och krigade med käraste bonnie i skolan, om en linjal, då kommer ankläraren ut och drar ut mina saker in i klassrummet för att jag ska sluta bråka, alltså skulle jag sitta i klassrummet. Jag satt och kollade på klockan hela lektionen, mys. 
 
Okej jag hatar min lärare. 
Hade också idrott, visste inte vad jag skulle göra, så satt mest. Sätt dåligt betyg då äckellärare, inte fan bryr jag mig.
 
 
 
Nu i efterhand fick jag dessutom reda på att alla på skolan, personal dvs, tycker att det är mitt fel att jag blev misshandlad av en ett år äldre äcklig ungjävel. Åt helvete med skolan, hoppas jag får byta skola snart.
 
Puss & hej,
- Danu
 

BURN HASSE ARO, BURN

Hejhej, jag har en fbsida som heter ' Alla vi som tycker att hasse aro ska sluta säga like:a ' Nu efter några kommentarer märker jag att jag är spärrad från deras fbsida, ' EFTERLYST ' Där sitter man och ba okej ):
 
BURN HASSE ARO, BURN. Damn you.
 
Ha det gött (inte hasse aro<|3)
- Danu

Bad day..

Idag hade jag en riktigt dålig dag, vaknade halv åtta, gick upp 10 över åtta, alltså 5 minuter kvar till skolan började då, och det tar en kvart till skolan. Jag kom iväg 18 minuter över åtta, och var i skolan halv. Det betyder att jag skulle få gå hem en halvtimme senare för att inte få det i baknacken sen, och även på betygen. Hade en riktigt dålig dag, så orkade inte sitta över. Tror inte läraren märkte mig iheller. #Badass. x')
Fan ta hela skolan.
 
 

Melodifestivalen!

Är ni taggade? Den 2 februari (tror jag?) 10 dagar innan min födelsedag, WEHO!
TAGGATAGGATAGGA<3
 
 
 
Wehoo :*
 
Ha det gött.
- Danu

Varm choklad!

Nu har jag druckit upp min varma choklad. Kommer bli fet haha, men YOLO ni vet. Haha nejmen ^^ Varm choklad all the way hey. <3
Grääääääädde<3
 
Ha det gött.
- Danu

Sjuk!

Idag var jag sjuk så har inte hunnit blogga, ingenting har hänt direkt, så det finns inget att uppdatera sig på. W/E Godnatt.
- Danu..

GODMORGON!

*puuhh* Vaknade för någon halvtimme sen.. Kanske för att jag la mig 4.. ? Iallafall är jag väldigt seg idag, riktigt. Är trött & har ont i huvudet, men datorn är alltid en trogen vän. <3
Ha det gött.
- Danu.

PLATÅ SNEAKERS

WEHO! Snart ska jag få beställa mina efterlängtade platå sneakers även kallade platform sneakers :)
Eller då närmare bestämt på måndag! Dem är så nfjsnjfdnj fina :$$ Älskar dem korta, dock finns det inte så många kvar. Om de finns kvar i vita köper jag dem, annars ska jag köpa svarta normallånga ^^
 
'Isn't she loooovelyyy' <3

Äta.

Gosh. Hörde någons konversation idag; "Jag är så weeird, om jag äter mat, en timme efter blir jag hungrig igen:O"

Tänkte ba, bitch please, jag äter 24/7 </3
Okej nolife.
 
Ha det gött.
- Danu

Mittbena

Nu har jag typ skaffat mittbena, jag vet dock inte om jag ha kvar den länge till :)
 
tackar min syster som fixat håret på mej, hehe.
 

Naglarna;)

Här kommer bilden äntligen :)
 
Dock har jag målat nagleltipparna svarta på ett speciellt sett nu, det blev en stor katastrof, nu vet ni :)

Simpsons

Bara jag som kollar på Simpsons just nu? Har väldigt tråkigt, så ja. "simpsons nästa" liksom. Det kommer bilder på naglarna antingen ikväll eller imorgon, allt blev så tajt idag. Ha det gött så länge!
- Danu.

Fina naglar c:

Tog nyss bort nagellacket, märkte att mina naglar var rätt så fina & långa, dock är dem ganska slitna, fast det finns ju liksom en orsak till det :) Har bärt symaskiner, öppnat kartonger, och allt sånt där, naglarna var lite förstörda i kanterna, men eftersom att jag ansåg att naglarna var förlånga, så tog jag beslutet att fila ned dem. 
 
Gah nu låter det som värsta domstolsbeslutet, W/E, bild kommer senare. Antagligen.

Hungrig?

Just nu sitter jag i skolan med min finfina iPad, jag åt nyss men jag kan inte bestämma mig om jag är hungrig eller övermätt (:
 
benny aka bonnie  sitter bredvid mig och ritar, tror det är någon sorts manga eller något. Jag vet inte riktigt, men fint blir det :)
 
 
 

Skärmdelning <3

Gah. Just nu sitter jag och delar skärm med jättesöta personer från en hemsida som heter gSm :) Hade rätt så tråkigt idag, får hoppas de har mycket roligare :3 Använde mig av 'Join me' 
Ni får inte mobba själva logon, för gSm är inte 'töntigt' Det är et jättemysigt comunity, där bara coolishar hänger <3
 
Annars har denna dagen också varit rätt så slapp, riktigt slapp. Börjar känna mig riktigt osocial som satt vid datorn hela dagen :) 
 
 
Ha det gött!
- Danu

Fika!

Idag har jag haft en slappdag. Sköntsköntskönt. (: Imorse släpade jag mig dock upp ur sängen för att gå till stan & fika med mamma, det var riiktigt kallt ute, säkert runt 5-. 
 
Iallafall, efter fikat kom jag hem och satte mig vid datorn direkt, mysigt va? Jag är ju så intressant vettni.
 
Får se om jag bloggar lite senare, hare gött sålänge!
- Danu.
 

Ny blogg!

Hejsan sötisar. Nu har jag börjat blogga igen, eftersom att bloggen är riktigt ny så har jag inte hunnit göra klart allt ännu. Beskrivning om mig kommer senare :)
 
Ha det gött!
- Danu aka Dani