1DWORLD 3 dagar..

ARGCHEY HÄR
nu kommer ni tro att ja säger att jag inte kommer få åka till 1Dworld, men mjo det får jag, lite weird då jag knappt för en månad sen fick ens gå på fester och komma hem 11, (vilket jag får nu.. ;o) well, mamma lät mig iallafall åka dit som ni som följt min blogg fått reda på.. Well, mamma vill väl inte sätta så många gränser, innan fick jag knappt ens vara ute 8, och fick inte ha på mig lång tröja med strumpbyxor osv inte bra asså inte bra
men ja anledningen till att jag inte är glad, är för att mamma vägrar ge mig 75 kr t mobilen, sure jag fick det förra veckan men hallå 118118 drog typ 50 kr när jag ringde dom those motherfuckers ska typ döda dom.
dessutom kommer jag ba få 500 :(
 
aja bye

uppmärksamhet kolla då här är jag kom och ta mig

om ja går runt med push up, 100 ton smink, utmanande kläder, festar varje helg, färgar håret, får ja uppmärksamhet?
det är ju så ni prioriterar så är ja vacker då få ja uppmärksamhet

Tömma kattlådan USSSCH

usch nu blir det att tömma kattlådan *klöks* för typ hundraelfte gången idag, har bara ett par plasthandskar kvar, så mamma får köpa nya imorgon. Okej, brb typ, byeeeeee sålänge, be för mig, så att jag klarar det utan att spy :s

är det så jävla illa

har fått många frågor på olika hemsidor ang mitt förflutna, och andra händelser runt om mitt liv, ingen tror på mig. Det är bra att säga "jo visst som om du varit med om allt" man ba dra åt helvete. & nej ja kommer inte skriva ut mitt liv här då irlvänner kan läsa och kommer typ sprida pfft

Usch

Usch kommer få mardrömmar om vad heter han? William Nylander? Usch obviously är han en ssk spelare uschhhhhhh kan inte få hans ansikte av huvudet USCH BORT FRÅN MITT HUVUD ÄCKEL

1DWorld på söndag.

Nu kommer vi inte kunna åka till 1Dworld förrens på söndag ): Åhh det är typ 7 dagar dit, om inte mer. :/ Äsch får hoppas veckan går fort.

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN

Välkommen till våran äckliga familj chingching (.. och junior den andre) chingching är alltså min, och junior den andre är min systers ^^ Älskar dig chingching, även fast du är dampig <3


Lavju<3

KATTUNGE

Idag ska jag få en kattunge som ska döpas till Chinchin (.. som betyder penis på japanska det är liksom charmen med det) Det är en hona & hon är vitgrå & endast 16 veckor (:

Är superglad :))
Ska hämta henne halvsju, yey <3

Ont i hela kroppen

Bokstavligen ja, har inte kunnat röra mig på hela dagen, hela överkroppen är helt.. aouch. ): Har varit riktigt lat idag, men det är väl förståeligt? W/e. Bye.

En sådan dag..

Usch, idag är en sådan dag man bara vill lägga sig ned och ba natti. Har på mig riktigt fula kläder idag buhu, orkar inte byta om ):
Mitt hår är helt uschligt och hela dagen har börjat helt fel.
 
bye

Är jag verkligen så jobbig?

Jag skrev en tråd på en hemsida, där jag fått väääldigt mycket hat på, om att jag tänkt sluta där pga hatmejl, och annat. "Bruden, om jag ska vara helt ärlig så ogillade jag dig förut.

På varenda tråd så kommenterade du, inte med något gott.Utan , tyvärr bara hat.
Vilken kommentar du än lägger så var det fullt av hat, och du var jätte dryg.

Jag vill absolut inte bråka med dig, jag vill bara vara ärlig. Men nu när du inser vad du gjort för fel, ser jag dig från ett helt annat perspektiv. Du är säkert jätte snäll och gullig egentligen, men du visade fel sida.

Hoppas jag nu inte får massa hat, för jag vet att du faktiskt är snäll inombords. Nu är det bara att visa det"

Så det är så folket ser mig? Inte konstigt så många hatar mig, usch. Jag måste vara vidrig.. Oh W/E tänkte bara dela med mig om mina tankar ang. det här.

One way or another

Videon är ju urgullig, isn't it. https://www.youtube.com/watch?v=36mCEZzzQ3o&feature=youtube_gdata_player

brit award

så.. här sitter man och ser värre ut än fan och har nyss kollat på brit awards, mina bebisat vann the global succes award. 

ok nu är bilden tagen med mobil och är inne på mobil.
 

VILL HA

Åh gud. Vill ha. 
 
Tröja 399
Väska 199
Allt från H&M's sida! MÅSTE HA ok.
 
 
 
 

Jag vill inte mer..

Jag har alltid varit en sådan person som inte tar skit, som skiter i alla personer som förstör.. Det går inte längre.. Nu angriper inte bara folk mig irl, utan på hemsidor också. Haters blir bara fler & fler varje dag, gaddar ihop sig & går emot mig. Jag har fått spärra väldigt många. Jag kollar på alla dessa kommentarer varje dag. Dock har några tagit bort dom, och sen skrivit om i ett meddelande, men mindre brutalt. Tyck jag är töntig om ni vill, men jag vill verkligen inte gå vidare i livet, jag vill verkligen inte andas mer när jag ser sånt här. Jag vill inte vara svag, men det är omöjligt. Jag är svag. Att gå igenom en rad meddelanden varje dag, man vet ju inte om de försöker skada mig, eller bara talar sanning. Det räcker inte att spärra. De attackerar mig i kommentarer, på hemsidor. Ärligt talat är det här anledningen till få inlägg. 
Jag är Pessimist, ja. 
Det är fler kommentarer, hittar inte andra. Tog bara de jag hade framme.
 
 

Det é okej

De é okej att vara ful, jag tycker att ni ska förklara det för era fiender, det är helt OK. <3

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_989287&feature=iv&src_vid=NkUqXTJbOKs&v=OnJmM_Dti-4

 

.. sen får ni gärna visa dom den videon. är man bra eller vad


FRÅGESTUND

Det blev inte så många frågor direkt, men svarar på dom som finns ok?
Favorit färg? Svart, vid ljusa dagar rosa.
Favorit film och varför? Jag gillar.. åh gud vad heter den, John tucker must die, eller jag vet inte vad han heter men ok, för den är ba rolig osv. Älskar såna vad heter dom? High schoolfilmer? Jag vet faktiskt inte.
Favorit låt och varför? Jag älskar många låtar, men på topplistan ligger Irresistible - One direction, One way or anoter - One direction & Blown away - Carrie underwood Dom är bara bäst (:
Om du kunde bo vart som helst i hela världen, vart skulle du bo då? Jag skulle antagligen bo i London, Japan eller Hollywood. ^^
 
NU SÅ ATT JAG INTE GLÖMMER DET, FÖLJ MEJ PÅ TWITTER @DANIELLAWIHLBOR
 
G:et på slutet fick inte plats, eller glömde jag det. ):
 
- Danu

ändringar ):

Nu kommer jag antagligen vara tvungen att skjuta upp 1DWORLD typ en vecka.. om inte jag och jessica beslutar oss för att skolka typ.. ^^ Men det tror ja inte .. gråtgråt.

Paramore c:

Det var typ 1 år sen ja lyssnade på dom..): Hade glömt bort mina haschtomtar helt, liksom åh, nu lyssnar jag på dom ok. <3 Är helt kär i hennes röst, vet inte vad hon heter, men den rödhåriga ahah (:
 
Lyyyyyyyssna
http://www.youtube.com/watch?v=3pBBAPXIsfY&feature=endscreen&NR=1
 
Bye

MUST HAVES

JAG MÅSTE HA. 
 
 
Jacka 499:-
t-shirt 99:-
halvkorttopp 59:-
 
Jag är helt såld på dom kläderna, allt finns på gina tricot. ^^ MÅSTE HA!
 
 

6 Dagar kvar!

Det är 6 Dagar kvar tills 1Dworld öppnar. /Avlider. Jag är bara rädd att det blir så många i kön, att vi inte kan stå kvar.. W/E vi får hoppas på det bästa!

FRÅGESTUND

Nu ska ja ha frågestund, fråga vad ni vill i en kommentar, så svarar jag på ALLA frågor i ett inlägg efter ett antal frågor (:
 
 
- Svarar inte på riktigt personliga bara.
 
- Danu

Ahahahah

Ahaahaha idag kl 04, märkte mamma att ja va uppe och fick rage. hon hotade med att ta ifrån mig datorn. Ahahahaha ja dör <3<3<3

Okej ja är trött & om några timmar taggar jag melodifestivalen.

Förfasen

Att bli ledsen för hatmejl, det trodde jag aldrig om mig. ALDRIG. Kommer antagligen att ligga lågt ett tag, det känns inte som om jag behövs, så. Jag vet inte, får avgöra't ikväll.

Sanningen med mitt liv

 
Ärligt talat stod jag framför 2 alternativ, bli obsessed med någon artist/artister eller den lättare utgången från livet. Jag valde one direction, eftersom att de lät ganska bra. Nu låter de som.. något man måste ha för att överleva. Från början sa jag till alla som sa "Jag älskar 1D/JB/Random" " Man kan inte älska någon man inte haft en levande konversion med" Men nu, jag älskar dom så otroligt mycket. OBESKRIVLIGT mycket. Jag älskar dom mer än allt på jorden. Mer än min familj & alla jag känner. Varje gång jag känner mig nere, googlar jag antingen dom, eller kollar videos. De får mig att smilea upp direkt. De lyser upp min vardag. De är de första bandet jag lyssnar på, påväg till skolan. De är mitt liv.

There you go.
 

Mina skor

Oj, kom på nyss att ni inte fått se en glimt från mina skor, förlåtförlåtförlåt! 
Här är mina platform sneakers.
 
 
ANLEDNINGEN TILL ATT DE ÄR LITE SMUTSIGA DÄR BAK ÄR FÖR ATT DET SATT ETT KLISTERMÄRKE DÄR OCH JA FÖRSÖKTE TA BORT DET!

Thinkin 'bout it

ahahah ni måste tro jag är galen, men jag tänker på 1D World 24/7. c': Okej just nu försöker jag komma på andra tankar, vad ska jag tänka på..? ONE DIRECTION. No wait. :<<<

Okej jag är trött och kan knappt hålla ögonen öppna, fuck.
 
- Danu

SPORTLOOOV

Äntligen är det sportlov, det känns fantastic! (; .. Att äntligen slippa alla dessa kommentarer irl. En äcklig 12 åring kom fram och ba " Du leker bara cool för att felicia är omkring " Jag kollade upp, och killen sprang iväg. Okej wtf, så alltså, jag är inte "Elak" för att dom är otroligt elaka mot mig? Nejnej.

.. Jag är alltså inte elak när felicia skolkar? Äh väx upp.

Bye

1D WORLD TAGGAD

åh gud är så taggad. NÄSTA LÖRDAG (inte denna!) ÖPPNAR 1D WORLD I 15 DAGAR. Jag är sjukt taggad. En kompis vid namn Jessica ska följa med mig. Sen har jag kontaktat en kompis via datorn, som jag vet då är hon, så hon kanske kommer följa med. Ahaha <3 Kommer tyvärr bara typ ha med mig 500, men ska försöka få mamma att ge mig typ 700, hon brukar vara generös när det gäller 1 gångs grejer. Jag & Jessica hade tänkt åka direkt den 23. 
 
Priserna är riktigt bra, lösnaglar 70 kr, alltså 10$ Det är väl dollar har jag för mig. Just nu kan jag inte beskriva känslan, att inom 9 dagar gå in i en butik, fylld med 1D stuffs.
 
Seriöst jag gråter av glädje. När min syster fick reda på att ja skulle till stockholm trodde hon allvarligt talat att jag hade en dejt där. Man ba men seriöst, jag, dejt? Bara för att jag för ett tag sen hade 17 åriga killar på min skajp. ahahaha <3 MEN JA jag är taggad * torkar tårar *
 
 
Nu är jag galen och måste seriöst ladda upp tusen bilder förlåt men ja. Jag förstår inte, från att ogilla 1D starkt, till.. detta. Shit. x)
 
Hoppas nu dom omvandlar alla priser, orkar inte stå och räkna i tio timmar "Hmm 10 gånger.. 7.."
 
De kommande dagarna kommer jag sitta vid google och kolla på bilder på 1D World bilder, men är man galen så är man. <3 Om någon vecka blir det väl att beställa 2 biljetter till stockholm. NU ÄR DET OKEJ ATT GRÅTA ÖVER SAKER OCH TING NU ÄR JAG ENSAM JAG DÖR OMG JAAAAAAAAAA

Hungergames med syster!

Usch ni skulle bara sett hur mycket mina ögon tårades när jag kollade på hungergames och rue dog ): Usch, soooooorgligt. Min syster satt bredvid, kunde ju liksom inte sitta där och storgråta ahaha ):


Skalkvinnan..

Åh saknar min gamla sköldpadda, som somna in för 1½ år sedan. När hon dog kändes det som om hela mitt liv rasade ihop. Jag må vara töntig som älskade en sköldpadda så mycket, men jag bryr mig inte om eran åsikt. Det var det första egna husdjuret jag hade, och älskade. RIP SKALKVINNAN, min lilla transa <3
- Danu.

Happy birthday..

Idag var min födelsedag, dagen var väl sådär. Det kändes inte som en riktig födelsedag, det kändes som en dag.. med presenter. Förlåt, men jag har inte tagit några bilder idag. Har inte haft tid, satt hemma tills 16:00, då skulle jag möta min kompis. Shit.. Hon gick hem kl 18, nu är jag trött.. :/

Första dagen med skorna..

Usch. Första kommentarerna jag fick i skolan, när jag gått med mina platform sneakers "Usch vad i helvete är det där..?!" "eh har du bara dom för att bli längre, SKITFULA!"

Ärligt talat idiotjävlar i min skola, jag bryr mig inte. Jag har på mig vad jag vill bästfan jag vill. Tack för mig.

Vet inte..

Usch jag hatar val. Jag vet inte om jag ska behålla min profilbild, eller en ny. :c
Vilken tycker ni?

Födelsedagen närmar sig..

Födelsedagen närmar sig, och jag har fått välja om jag ville öppna mobilen idag eller imorgon, jag kollade på mobilen, sen bestämde jag mej för att öppna den imorgon (:
Den är jättefin, har ett rosa skal till.
 
 
Mamma är just nu och ska hämta ett paket. Vi vet inte om det är mina skor eller hennes gravidprover. Oh right, har jag berättat att mamma är gravid btw? Sure, hon är bara i vad är det, nionde veckan.. Så det är inte så långt gånget^^ Vi har redan köpt en body, mamma vill inte köpa för mycket då förra barnet blev missfall i 26 veckan eller något. Rip Isabelle.
 
 
 
- Danu
 

..

Ärligt talat har jag inte orkat något idag. Jag har legat i soffan och bara glott. Det känns som om jag bara faller. Vad har jag gjort, varför straffas jag?

 
Förlåt för att jag inte kommer med några detaljer, men jag vill inte vara till en börda.
 
- Danu

Mindre aktivvv

okej som ni antagligen märker är jag pretty inaktiv på bloggen. Jag behöver ta itu med saker irl, det går ganska trögt så kommer kanske inte skriva så många inlägg varje dag. Ärligt talat vet jag inte ens om jag kommer orka driva en blogg igen, förra gången fick jag avsluta då jag.. kände mig svag. Jag trodde att jag kunde hantera mig själv, jag trodde det verkligen. Det visade sig vara fel. Allting kommer återgå till normalt.. När allt står rätt till, jag lovar!
- Danu..

Disko ):

Det var egentligen meningen att jag skulle på ett såkallat disko idag, men jag hittar inte busskortet, orkar inte letaa, är trött. Det börjar om 4 timmar, tror inte jag ska gå, även fast jag hittar det. Shit. Är trött ):

- Danu

Hungriiiiiig

Usch jag är hungrig, har inte ätit något, så nu blire nudlar mums. Det är typ det godaste som finns ok?

Sminkning av syster.

Idag blev jag sminkad av min syster, det blev fint.. I think haha ^^
Själv tyckte jag inte om bilden så värst, tyckte att jag såg så jävla fucked up' ut.
Jag tycker att jag ser hög ut haha.
 
- Danu
 

Dör lite.

Ja. Min mamma satt med rektorn och pratade om mig i en & en halv timme. Gud. De tyckte att min berättelse på Nationella provet var rasistisk eftersom att jag skrev om apor på ett zoo i afrika. Sen tog de illa upp på att jag skrivit hitler på tavlan sista dagen innan jul. Seriously?!
#####Badass.

Eller nej Haha.
- Danu

Störd lärare.

Min lärare är störd. Idag hade vi nationella prov, jag skrev om afrika & kina. Jag skrev då om apor..& Pratade om brunt hela lektionen, sen kallas jag in till min lärare. "Daniella vi är inte dumma i huvudet, vi förstår att du gör det här för att kränka Abdi, rasism tar vi HÅRT på"
* abdi är snubben som misshandlade mig.
 
Okej say whut.. Nu är det alltså rasistiskt att skriva om afrika, och apor på zoo. Seems legit. 
Men seriöst man blir ju arg. Nä nu ska jag byta skola, men vart vet jag inte.
 
 
Sen får hon gärna använda annat ord än hårt men jaja.
- Danu.

Neeej

Kommer antagligen sitta hemma hela helgen. Mamma vill inte ge mig mer pengar, Eftersom att hon säger att jag krävt hela månaden. ): Kommer inte kunna gå på ett disko eller vad man nu kallar det. ): *gråter* Haha. :c Okej ja gråter inte, men blir lite småsur. Hon behöver liksom bara fylla busskortet med 100 & jag behöver bara en 50 lapp. :I
 
W/e. 
- Danu

Deprimerad x.x

Vet inte varför, men blir alltid deprimerad när jag lyssnar på musik. Usch jag hatar när jag blir det.

Jag i ljusbrunt hår..

Jag tror inte jag skulle passa i det faktiskt. Inte i blondt heller för den delen. Tror nog jag behåller min nuvarande färg x')
Haha jag tror inte jag passar i något av det direkt. 
 
- Pessie
 
 

Borde inte..

Shit har läst mer än vad jag skulle, var rent av nyfiken, kommer antagligen ligga o tänka på skiten hela natten.
 
Okej jag mår inte bra, hej.
 

KÄR

Jag är kär i denna underbara bild på Louis Tomlinson. Haha så vacker gif. Ja jag är helt seriös. Jag såg den snutten, eller ja hela videon på yt, sen dess har jag letat efter den här gif:en. :')
 
Okej ni tror väl nu att jag är lite oseriös, men jag lovar, jag är 110% seriös. 

Ensam är jag här..

Nu har jag tråkigt, Wiki gick för några timmar sen & jag ska lägga mig om 2-3 timmar hade ett mini gräl, men det är för personligt för att ta upp här..
Imorgon är det Spanska..Shit har bara gjort 1 läxa sen jag började i September. Orkar inte, jag förstår ändå inte mig på spanskan. Slutade försöka när jävla idiot läraren gav mig E för att jag svurit, sagt emot & lyssnat på svordommar på spanska.. högt. Men vadå vi är inte 5 år längre. 
 
Okej nu blir jag fan depprimerad av att tänka på den kukläraren..
Oh right, tog några foton som Wiki vägrade vara med på >:/
- Danu

Målat naglarna!

Ja, jag har hållt på med nageldesigner i en timme nu, nu orkar jag inte mer. Jag gjorde en enkel.. ganska fin design. Jag tyckte naglarna blev ganska fina. ^^ Tog bilden med min laptop, så det blev en dålig bild. Är lat.
 
- Danu

YEEEEY

Äntligen har jag skickat order efter de där platform svarta sneakers.. 
 
Nu måste jag bara vänta 7 - 28 dagar. Kommer inte kunna blogga så mycket idag. 
 
- Danu

ÅÅÅNGEST

Haha gud ja. Kl är ju liksom 10 i 5, så har suttit i soffan, rädd att mamma ska se att jag är uppe, så när jag hörde ett fönster stängas, for datorn ner i golvet och jag liggandes i soffan haha. Gud. Fick panikattack, ångest. Shit. Okej nu ska jag väl sova snart. :c Natti.
- Danu

Melodifestivalen..

Tyckte att alla låtarna var skit. Men om jag måste välja en bra var det väl.. David lindgren.. Fast dansen, usch. Vad var det för något? Handdans?
& var det bara jag som märkte när de skulle säga vem som gick vidare, att Yohio's låt markerades innan de berättade haha x') Fail & Danny.. han glömde ju sina repliker och kollade på sina stödord 24/7 Ja och då främst sa fel. Jag tyckte att det var ett enda stort fjasko.

Ritat! (:

Har ritat Loreen, fast.. märkte inte förens jag var klar att ögonen var förstora ): 
Okej jättefult, jaja. 
 
Förstår inte hur min familj kunde tycka att jag liknade Loreen när jag hade samma frisyr, liksom.. jag var bara usch. 
 
Oh right, på bilden hade jag dock inte kvar den svarta färgen i håret. Notera att bilden var tagen förra året. Ser ni skillnaden, förra året hade jag liksom ihopväxta ögonbryn.. nästan, inget smink. Jag var bara uschigare än nu.
 
 
W/E snart tagga melodifestivalen, först måste jag få mamma att lägga på luren och köpa mina förbannade skor! Har bestämt att köpa svarta, långa, eller inte korta, men ja. åh. Normala platform / platå converse.. I svart. ;)
 
 
 
 
- Danu.

Godis!

 Gud. Har ätit godis som fan idag, men ja.. det är ju trotsallt melodifestivalen idag, så det måste ju vara ok. Haha ^^ YOLO ni vet, eller inte. Är sjukt taggad, är ni? (:
 
- Danu.

S.s.sockeer

Jag måste ha socker ): Vi har glass, almondy tårta, kakor.. Allt möjligt. Men nej, nu ska jag inte äta mer godis & kakor. Ska ha sixpack. OK?
 
Sitter här i mörkret, omgiven av kakor. Joina mig.
 
- Danu

Till harreh<3

Haha. Idag har jag haft lockar, kladdat ned tavlan i klassrummet med "HARRY STYLES FYLLER ÅR!" & skrivit hazza på min hand.. Vilket jag nu ångrar starkt då min hand svullnat upp och kliar. Uschuschusch.
Vackööör ballong.
 

Nu jävlar!

Nu jävlar ska jag skaffa fin mage till sommaren, ska skaffa navelpiercing då, eller ja, jag kommer ge mig själv en navelpiercing om jag nått mina mål. Hade tänkt mig 30 kg, runt 5 kg då. Inte så mycket, når jag det blir nästa mål 27 kg, men där går gränsen. Tror jag.

Grattis min HAZZA <3

Grattis min harry styles!
Innan idag kladdade jag ned skoltavlan med "grattis Harry styles" dock suddades det ut, de lät iallafall min mina unicorn-harryy vara kvar. flätade håret igår, allt för du harreh. 
- danu